10 Yıllık Amerika Turist Vizesi


10 Yıllık Amerika Turist Vizesi

Amerika'ya göçmen olmayan turistik, aile veya arkadaş ziyareti, fuar veya konferans katılımı, iş toplantısı, iş ziyareti, tıbbi tedavi gibi sebeplerle gidecekseniz, bu durumda geçerliliği 10 yıla kadar olan vizeyi alabilirsiniz. ABD 10 yıllık vize ile size 10 yıl boyunca çeşitli zamanlarda Amerika'yı ziyaret etme imkânı verir. Amerika'da kalış sürenizi, ABD'ye giriş yaparken pasaportunuzu kontrol eden gümrük memuru belirler. Amerika 10 yıllık vizeyle, ABD'de aralıksız olarak en fazla 6 ay kalabilirsiniz.

İstanbul, Ankara, İzmir veya Türkiye'nin hangi ilinde veya dünyanın neresinde olursanız olun, 10 yıllık Amerika iş ziyareti / turist vizesi (B1/B2) başvuru ve ABD vize yenileme işlemlerinde Amerika Danışmanı'na danışabilirsiniz. Amerika ile ilgili bütün vize süreçlerinde deneyimli ve uzman ekibimizden siz de profesyonel destek ve danışmanlık alabilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım