ABD Vize Reddi Sonrası 24 Ay Kuralı


24 Ay Kuralı

Amerika Birleşik Devletleri vizelerinde bir süredir yoğunluk yaşandığı biliniyor. ABD vizesinden red aldıktan sonra yeniden başvurmak da zorlaşıyor. Yoğunluğu azaltmak amacıyla red alanlara yönelik "24 ay kuralı" hayata geçirildi. Red alıp tekrar başvurmak isteyenlerin karşısına "Şimdi yapacağınız vize türüne son yirmidört ay içerisinde başvuru yapmış ve vize reddi aldınız mı?" sorusu çıkıyor.

Bu soruya doğru bir şekilde red aldım diye işaretleyenlere ya hiç randevu tarihi çıkmıyor, ya da en erken 24 ay sonrasına randevu tarihi çıkıyor. Yani red aldıktan sonra 2 yıl beklemeniz isteniyor. Yirmidört ay sonrasına alınan randevuların geri çekilmesi mümkün olmuyor veya çok nadir geri çekilebiliyor.

Siz de ABD vizesine kendi başınıza hatalı başvurup mülakatta da yanlış cevaplar vererek red alıp, tekrar başvurabilmek için de 2 yıl beklemek istemezsiniz. Profesyonel bir destek alarak doğru başvuru yapmanız ve red alma riskini azaltmanız çok önem arz etmektedir. ABD vizesine doğru şekilde başvurmak istiyorsanız, aşağıdaki bilgi formundan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım