ABD Vize Ücreti Geçerlilik Süresi
30.Eylül.2022'ye Uzatıldı


MRV Ücreti Geçerlilik Süresi

ABD'nin rutin konsolosluk hizmetleri 18.Mart.2020 günü coronavirüs salgını dolayısıyla oluşabilecek sağlık ve güvenlik kaygıları nedeniyle askıya alınmıştı. O tarihten beri, ABD vize başvuru ücretini ödediği halde, hala vize randevusu almayı bekleyen pek çok kişi olduğu bilinmektedir.

Vize randevusu alamayan tüm başvuru sahiplerine önceden ödedikleri ücreti kullanarak vize randevusu alma ve/veya görüşmeye katılma fırsatı verebilmek için bu ödemelerin geçerlilik süresinin (MRV ücreti olarak da bilinir) 30.Eylül.2022 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı.

ABD Türkiye Misyonu tüm rutin vize işlemlerini olabildiğince hızlı ve güvenli bir şekilde eski haline getirmek için özenle çalışıyor. Vize hizmetleri ile ilgili güncel bilgiler için büyükelçilik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım