ABD Vizenizi Posta Yoluyla Yenileyelim!


Posta ile Vize Yenileme

Süresi son 4 yıl (48 ay) içinde bitmiş olan ABD vizenizi posta yoluyla yenileyelim. Önceden sadece son 12 ay içerisinde süresi bitmiş olan ABD vizeleri posta yoluyla yenilenebiliyorken, artık son 48 ay içinde olanlar da posta ile yenilenebiliyor.

Eğer önceki vizenizin süresi son 4 yıl (48 ay) içinde dolduysa ve biyografik bilgileriniz ile vize kategoriniz değişmediyse, şahsen vize görüşmesine katılmanıza gerek kalmadan posta yoluyla ABD vizenizi yenileme işlemi yapılabiliyor.

B1/B2 kategorisindeki iş ziyareti ve turist vizeleri posta yoluyla yenilenebiliyor. C1/D kategorisindeki transit ve mürettebat vize türlerinde posta ile yenileme imkânı olabiliyor. Amerika'nın F/M/J öğrenci vizeleri ile H vize kategorilerindeki çalışma vizelerinde de posta ile yenileme olabiliyor.

Ancak, İngilizce dil okuluna gitmek amacıyla başvuruda bulunanlar ile Work & Travel (WAT) programı dahilinde ABD’ye seyahat edecek olanların vize yenileme başvuruları posta yoluyla yapılamıyor. E1/E2 tüccar ve yatırımcı vizeleri de posta ile yenilenemiyor.

14 yaş altı ile 79 yaş üstü kişilerin vize başvuruları da posta yoluyla yapılabiliyor.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım