Geçmiş Olsun Türkiye!
(6 Şubat 2023 Depremi)


2023 Pasaport Ücretleri

6 Şubat 2023'te, merkez üssü Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi ile Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi arasında olan 7,8 büyüklüğünde; ve ardından merkez üssü Kahramanmaraş'ın Ekinözü ile Elbistan ilçeleri arasında olan 7,5 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiştir. Çevre il ve ilçelerde de etkisi hissedilen bu depremler hepimizi derinden üzmüştür. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Dikkat, önceden Şubat ayına aldığınız ABD vize randevunuz ertelenmiş olabilir. Afet sebebiyle bazı vize randevuları ABD elçiliği tarafından daha ileri bir tarihe erteleniyor. Sizin randevunuz da ertelenmiş olabilir. Mağduriyet yaşamamanız için güncel randevu tarihinizi teyit etmeyi unutmayın.

ABD vizesine (iş ziyareti vizesi (B-1), turist vizesi (B-2), öğrenci vizesi (F-1), değişim programı vizesi (J-1), yatırımcı vizesi (E-2), geçici çalışma vizesi (H-1B), şirket içi transfer vizesi (L-1), ve diğer vizelere) başvuru hizmetlerimize ilaveten; Amerika'da eğitim, ABD'de size özel dil okulu bulunması, ön-lisans (community college) ve üniversite başvurusu; Amerika göçmenlik başvurusu, ABD'nin göçmen vizelerine başvuru hizmeti, ABD green card çekilişine başvuru; green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının eşi için green card ve göçmen vizesi başvuruları; Amerika nişanlı vizesi ve evlilikle green card alınması, Amerika göçmenlik sistemi ve vatandaşlık hakkında destek ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım