Green Card (DV-1) Çeşitlilik Göçmen Vizesi


Green Card DV-1 Vizesi

ABD'de çalışma ve yaşama hakkı veren Green Card çekilişini kazanandıktan sonraki işlemler sonucunda talihlilere DV-1 çeşitlilik göçmen vizesi verilir. Pasaporta green card vizesi basıldıktan sonra ABD'ye giriş yaparsınız, ardından ABD'deki adresinize green card postalanır. Artık ABD'de ömür boyu resmi olarak oturma ve çalışma hakkına sahip biri olursunuz.

Bu sene green card size çıkmışsa, öncelikle sizi tebrik ederiz. Yapılacak işlemler genel olarak ikiye ayrılmaktadır:
      1) DS-260 Göçmen Vize Formu'nun tam ve doğru olarak doldurulması işlemi.
      2) DS-260 formunu doldurduktan sonra yapılacak Greencard Süreci işlemleri.

Green card çekilişini kazandıktan sonra hem 1) DS260 göçmen vize formunun doldurulması, hem de 2) green card süreci işlemleri aşamasını en iyi şekilde tamamlamak çok önemlidir. Sadece bu iki aşamayı tam ve doğru şekilde tamamlayanların pasaportunuza DV-1 vizesi basılır ve nihayetinde ABD'ye giriş yapabilirler.

Ne yazık ki kazananların büyük bir kısmı bu iki süreçte yapılacak işlemleri tam olarak bilmediği, gerekli alternatif işlemleri yapmadığı, ve bazıları da şanssızlıktan DV1 vizesi alamamakta ve haklarını kaybetmektedirler. Green card çekilişini kazanmış olmak, çeşitlilik göçmen vizesi (DV1) alarak ABD'ye giriş yapabilmenizi garanti etmez.

Eğer size green card (yeşilkart) çıkmışsa, talihlilerden biriyseniz, hemen bizimle iletişime geçin. Her iki aşamadaki danışmanlık hizmetlerimizle size destek olalım. Gerekli işlemleri hemen başlatalım. Green card süreci boyunca yapılacak işlemler konusunda tecrübeli olan, güvenilir, ABD uzmanlığıyla bilinen, ve daima tercih edilen Amerika Danışmanı'ndan siz de destek alın. Bu sayfanın en altında telefon numaramız bulunmaktadır.

ABD çeşitlilik göçmen vizesi ve green card çekilişine başvuru hizmetine ilaveten; green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması; formu doldurduktan sonraki greencard süreci boyunca danışmanlık; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, eş ve nişanlı gibi diğer ABD göçmen vizesi başvuruları; Türkiye'de yaşayan Amerikan vatandaşları için ABD pasaportu başvurusu gibi ABD vatandaşlık hizmetlerimizle de sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım