Türkiye'den Hangi ABD Şehirlerine
Direkt Uçuş Var?


THY'nin ABD Uçuş Noktaları

Türkiye'den Amerika Birleşik Devletleri'ne direkt uçuş seferleri düzenleyen Türk Hava Yolları (THY), ABD'deki uçuş noktaları sayısını artıyor. THY halihazırda Amerika Birleşik Devletleri'nde geniş bir uçuş ağına sahip. Türkiye'den direkt uçuş olan ABD şehirleri arasında Atlanta (GA), Boston (MA), Chicago (IL), Houston (TX), Los Angeles (CA), Miami (FL), New York (NY), Newark (NJ), San Francisco (CA), ve Washington (DC) bulunuyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. ABD'ye tarifeli uçuş yapılan şehirlere Dallas (TX), Detroit (MI), ve Seattle (WA) da ekleniyor. İstanbul'dan Boston, Chicago, Los Angeles, Miami ve San Francisco'ya düzenlenen direkt uçuş frekanslarında da artışa gidiliyor. Türkiye'den Amerika'ya direkt uçuş yapılan yerlere Denver (CO) ve Las Vegas (NV) şehirlerinin de eklenmesi planlanıyor.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım