Work & Travel 2023 Programı
J-1 Vizeleri Açıldı


WAT 2022 J1 Vizesi Açıldı

2023 yazında Work and Travel (WAT) programına katılmayı bekleyen öğrencilere, Türkiye'deki ABD elçiliklerinde 1.Şubat.2022 tarihinden itibaren vize randevusu verilmeye başlandı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada 2023 yılı için tüm SWT (Summer Work & Travel) randevularının açıldığı bildirilmiştir.

Türkiye'den Work and Travel programına katılıp 2023 yazında ABD'ye gitmeyi, Amerika'da çalışıp para kazanmayı, İngilizce dillerini geliştirip ABD'yi gezmeyi düşünen öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı. WAT programına Türkiye'den katılan üniversite öğrencileri 15.Mayıs.2023 gününden 1.Ekim.2023 gününe kadar ABD'de çalışıp gezebilecekler.

ABD vizesine (iş ziyareti vizesi (B-1), turist vizesi (B-2), öğrenci vizesi (F-1), değişim programı vizesi (J-1), yatırımcı vizesi (E-2), geçici çalışma vizesi (H-1B), şirket içi transfer vizesi (L-1), ve diğer vizelere) başvuru hizmetlerimize ilaveten; Amerika'da eğitim, ABD'de size özel dil okulu bulunması, ön-lisans (community college) ve üniversite başvurusu; Amerika göçmenlik başvurusu, ABD'nin göçmen vizelerine başvuru hizmeti, ABD green card çekilişine başvuru; green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının eşi için green card ve göçmen vizesi başvuruları; Amerika nişanlı vizesi ve evlilikle green card alınması, Amerika göçmenlik sistemi ve vatandaşlık hakkında destek ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım