DV-2023 Green Card Çekilişi Sonuçları
10 Gün Sonra Açıklanıyor


Green Card sonuçlarına 10 gün kaldı

Amerika'da yaşama ve çalışma hakkı sağlayan DV-2023 green card (yeşil kart) çekilişi sonuçları 10 gün sonra açıklanıyor. Geçen seneki başvuru dönemi olan Ekim-Kasım 2021'de green card çekilişine başvuran kişilerin sonuçları 7.Mayıs.2022 günü açıklanması bekleniyor.

Eğer bu sene green card size çıkarsa, öncelikle sizi tebrik ederiz. Talihlilerin hiç vakit kaybetmeden çekilişi kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulmasından başlayarak, ABD'de adres gösterilmesi, evrak emaili gönderilmesi, sağlık kontrolü, ve konsolosluk mülakatına kadar geçen bütün işlemleri içeren green card süreci danışmanlık hizmetinden yararlanmasını öneririz.

Eğer bu sene de size çıkmadıysa, şansınızı bir dez daha denemeniz ve doğru başvuru yapmanız için bir sonraki başvuru döneminde green card başvuru hizmetinden faydalanabilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım