Green Card Kazanan Gençlerin Sevinci


ABD'de yaşama ve çalışma hakkı veren Green Card çekiliş sonuçları 8.Mayıs.2021 günü açıklandı. Kazananları tebrik ederiz. Green card kazanınca sevinçten havalara uçan gençlerin videosunu yukarıdaki resmi tıklayarak ya da oynat tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Çekilişi kazananlar için DS260 formunun doldurulması, vize dosyası hazırlanması, Amerika'da yerleşilecek eyalet ve şehir seçimi, adres gösterilmesi, evrakların ABD'deki vize merkezine email ile gönderilmesi, konsolosluk mülakatı öncesi ve sonrası destek, vb. gibi tüm süreçte danışmanlık almak için bizimle temasa geçebilirsiniz.

Eğer bu sene size green card çıkmışsa, öncelikle size tebrik eder ve çekilişi kazananlara yönelik green card süreci danışmanlık hizmetinden yararlanmanızı öneririz. Eğer bu sene de size çıkmadıysa, şansınızı bir dez daha denemeniz ve doğru başvuru yapmanız için bir sonraki başvuru döneminde green card başvuru hizmetinden faydalanabilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım